Fröken Rut
/


 

 

Fröken Ruts motto är att vår engagerade personal skall lämna ert hem med den bästa kvalitén av städning, därför är det extra roligt när vi får denna respons från kunder.

 

Max Elverfors, Göteborgs Innerstad

"Under en period provade jag ett annat städföretag till ett något lägre pris, men bytte snart tillbaka för att hos Fröken Rut får jag alltid ett förstklassigt arbete utfört av trevlig och duktig personal."

Birgitta Ekblom, Änggården

"Vi känner oss trygga när vi anlitar Fröken Rut. Arbetet utförs lugnt, proffsigt och med stort hänsynstagande. Helt underbar städerska som kommer till oss varje vecka." 

Axel Von Sydow, Göteborgs innerstad

”Jag har under en längre period anlitat Fröken Rut för städning. De har skött hemstäd, fönsterputs, strykning av skjortor mm. med bravur ”                                                                

Carl Bramvall, Torslanda

”Fröken Rut är noggranna och effektiva och utför arbetet på ett utmärkt sätt. Jag vill ge Fröken Rut de varmaste rekommendationer och hoppas att flera kunder kan få glädje av företagets tjänster.” 

Martin Lindau, Hovås

”Fröken Rut har mycket skicklig och trevlig personal och gör alla ytor skinande rena. Jag har städning med Fröken Rut var 14 :e dag.” 

Kristina Arnesson, Långedrag

"De har ett kolossalt högt tempo, och när jag kommer in lägger jag märkte till att de varit så noggranna och omtänksamma och även ibland gjort det där lilla extra, som gör mig glad!" 

                                                                                                                                                                                                    Alexandra Johansson,  Brottkärr

”Fröken Rut är väldigt noggranna och har skött sitt arbete på ett utmärkt bra sätt. Vad som känns viktigt för mig förutom att det blir ett perfekt städresultat är att jag kan lita på Fröken Rut. Jag vill varmt rekommendera företaget.”